top of page

Tid er ikke bestemt ennå

|

Nordre Vardhaugen 60- 5253 SANDSLI

CONNECTING TO YOUR HIGHER SELF

Kontakt med «ditt høyere selv» er en magisk eventyr reise i seg selv, der du kan finne svarene du ofte løper til andre for å finne. Svarene dine samstemmer ikke alltid med det du tenker eller andre ønsker, men du vil oppdage at «ditt høyere selv» blir din beste veiviser og venn i livet.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
 CONNECTING TO YOUR HIGHER SELF
 CONNECTING TO YOUR HIGHER SELF

Tid og sted

Tid er ikke bestemt ennå

Nordre Vardhaugen 60- 5253 SANDSLI

Om arrangementet

CONNECTING TO YOUR HIGHER SELF

Vi har alle en høyere selv innsikt som også kalles « ditt høyere selv», som gir oss veiledning, innsikt og visdom som overgår vårt menneskelige sinn, da «ditt høyere selv» er koblet mot det guddommelige eller universe som jeg liker å kalle det.

Men i denne raske teknologiske verden er det så lett å miste kontakten med det høyere selvet og som et resultat søker folk hjelp fra terapeuter, rådgivere, kirkeledere, mentorer, etc.,

Man lever på autopilot rett og slett, ofte mer ut fra andres ønsker og planer enn harmoni med deg selv og «sitt høyere selv»

Kontakt med «ditt høyere selv» er en magis eventyr reise i seg selv, der du kan finne svarene du ofte løper til andre for å finne.

Svarene dine samstemmer ikke alltid med det du tenker eller andre ønsker, men du vil oppdage at «ditt høyere selv» blir din beste veiviser og venn i livet, der du får tilgang til større visdom og det beste av alt bedre kjent med deg selv.

Dele dette arrangementet

bottom of page