top of page

HARMONI I SINN, KROPP OG SJEL,

Er ikke alltid like enkelt da forskjellige blokkeringer i kropp, sinn og sjel ofte hindre deg fra ønsket harmoni.

Din livserfaring på godt og vondt har skapt  følelser i deg som igjen har skapt et handlingsmønster som ikke alltid gir deg det  livet du ønsker og fortjener.

Man er ofte bevisst på hva man skal gjøre, men ditt  "ubevisste sinn" klarer å dra deg tilbake til start etter en liten stund, eller holder deg igjen slik at du ikke kommer i gang. 

Så har vi hjernen vår som ikke skiller mellom fysisk og psykisk smerte, man går ofte lenge med diffuse smerter uten at man er klar over at smerten kan komme fra dine følelser. 

Tiden vi lever i stiller store krav til oss, gjennom mange forpliktelser på alt for mange fronter, uendelig med oppgaver som skal utføres helst samtidig at vi til tider sliter med å være tilstede i nuet/ øyeblikket med fokus på akkurat det som skjer der og da og til slutt strever vi med å yte vårt beste.

Og i tillegg er noen "psykisk sensitiv" ( sterk intuisjon/ klarsynt ) uten at de er klar over det selv og det kan for noen oppleves skremmende.

Men fortvil ikke det finnes hjelp slik at du igjen kan får harmoni i kropp, sinn og sjel, du må bare bestemme deg for ta det første steget.

Harmoni1.png
HARMONI I KROPP, SINN OG SJEL
bottom of page